Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Salon Puu ja Levy Oy
Satamakatu 17, 24100 Salo
Puh. 02 731 2338

  • ma – to 7.30 – 16.30
  • pe 7.30 – 17.00
  • la 9.00 – 12.00

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä myyntiimme!

Salon Puun ja Levyn ammattitaitoinen myyntitiimi palvelee sinua myymälässämme päivittäin aukioloaikojemme puitteissa.

Yritysmyynti hoitaa suurimman osan tehtävistään etänä.

Henkilökunta

Tomi Meller

Tomi on rakennusmestari ja rautainen rakennusalan ammattilainen. Hän on omistautunut rakentamisen maailmaan lähes 20 vuoden ajan. Hän aloitti työuransa timpurin hommissa ja on edennyt pitkälle rakennusalan ammattilaisena.

Tomin vankka kokemus ja tietämys alasta ovat tehneet hänestä asiantuntijan rakentamisen ratkaisujen parissa. Tomi tuntee tavarat ja tuotteet läpikotaisin ja pystyy tarjoamaan asiakkailleen parhaat mahdolliset ratkaisut heidän tarpeidensa mukaan.

Vaikka Tomi viettääkin suuren osan ajastaan töiden parissa, hän ei unohda kiinnostuksen kohteitaan muilla elämänalueilla. Vihreä väri seuraa häntä myös kotiin, sillä hän toimii myös maanviljelijänä ja arvostaa luonnonläheistä elämäntapaa.

Rakentamisen yksityiskohdat ja ammattitaitoinen työskentely ovat Tomille sydämen asia, ja hän nauttii haasteista ja mahdollisuuksista kehittää itseään ja ammattitaitoaan entisestään. Luonto, eläimet, urheilu ja äänikirjat täydentävät hänen monipuolista elämäänsä ja tuovat tasapainoa työn ja vapaa-ajan välille.

Tomin vahva kokemus, tinkimätön asenne ja johtajuus Salon Puun ja Levyn toimitusjohtajana takaavat laadukkaan ja ammattitaitoisen palvelun jokaisessa projektissa.

Jussi Kesälä

Jussi on monelle tuttu kasvo Salossa, erityisesti Satamakadulla, josta hänet usein bongataan ensimmäisenä trukin ratin takaa kauppaan tullessa. Jussi on pikkupojasta asti isänsä opissa kasvanut puualan ammattilainen. Hän on omistautunut alalle jo 40 vuoden ajan ja Jussin puuosaaminen onkin aivan omaa luokkaansa.

Vuosien varrella Jussi on kartuttanut tietämystään ja taitojaan alalla, mikä tekee hänestä arvokkaan asiantuntijan puun käsittelyssä ja jalostuksessa.

Vapaa-ajallaan Jussi löytää intohimoa kokkailusta, ja hän nauttii uusien makujen kokeilusta ja herkullisten ruokien valmistamisesta. Aiemmin hän on harrastanut myös moottoriurheilua ja golfia, mikä kertoo hänen monipuolisesta kiinnostuksestaan eri lajeihin.

Juuso Sinervo

Juuso on myyntityön ammattilainen ja kokenut konkari rautakaupan alalla. Hänet tunnetaan erityisesti vahvoista asiakassuhteistaan ja tinkimättömästä myyntitaidostaan. Työuransa aikana hän on hankkinut laajaa kokemusta myös myynnin johtamisesta B2B-kaupassa että ketjumyynnissä.

Juuson vahvuutena on uskomaton taito löytää aina ratkaisu asiakkaan ongelmiin. Hän huolehtii, että hänen asiakkaansa menestyvät ja heillä on kaikki hyvin. Hänen ammattitaitonsa ja luottamusta herättävä lähestymistapansa ovat tehneet hänestä arvostetun kumppanin kaiken kokoisille yrityksille ja ketjuille.

Juuso hoitaa asiakkuuksia minne päin Suomea tahansa.

Vaikka Juuso on kiireinen työssään, hän löytää aikaa myös rakkaalle harrastukselleen. Salolaisen jääkiekon paristakin tunnettu Juuso viettää edelleen vapaa-aikaansa tiiviisti jäähallilla, missä hän toimii juniorijoukkueen valmentajana. Lisäksi hän nauttii rakentamisesta ja remontoinnista, erityisesti kesämökillään, missä hän voi toteuttaa luovuuttaan ja taitojaan käytännön töissä. Kalastus ja luonnon rauha tarjoavat parasta vastapainoa työlle.

Pentti Jaakkola

Pentti on kokenut rakennusinsinööri ja myyntityön ammattilainen. Hän on työskennellyt pitkään yritysmyynnin parissa. Myöhemmin työskentely myymäläpäällikkönä täydensi hänen ammattitaitoaan ja antoi hänelle syvällistä ymmärrystä myyntityön ja asiakaspalvelun merkityksestä rakennusalan konteksteissa.

Pentti on luonut vahvoja suhteita monen kokoisiin rakennusliikkeisiin ja jälleenmyyjiin erityisesti Etelä-Suomen ja Ahvenanmaan alueella. Hänen kielitaitonsa niin ruotsissa kuin englannissakin ovat olleet arvokas lisä hänen työssään, mahdollistaen sujuvan kommunikoinnin eri markkina-alueilla ja ulkomaisten kontaktien ylläpitämisen.

Vapaa-ajalla Pentti on innokas lukija, joka nauttii niin yrityshistoriikeista kuin dekkareistakin. Lukeminen on hänelle tapa pysyä ajan tasalla myös alalla tapahtuvista muutoksista ja kehityksestä.

Erkki Korenius

Erkki on ammatiltaan puuteollisuusteknikko. Hänen uransa sai alkunsa vaneritehtaalla, mikä sytytti hänen intohimonsa puuteollisuutta kohtaan jo varhain. Erkin ammatillinen matka on kulkenut pitkän tien, ja suurin osa hänen urastaan onkin kulunut tiiviissä yhteistyössä erilaisten rakennusliikkeiden kanssa. Erkki on erityisesti loistanut suurten urakkakohteiden hallinnassa ja toteutuksessa, mikä on vaatinut sekä teknistä osaamista että organisointikykyä.

Raaka-aineiden osto on ollut myös olennainen osa Erkin työtä, ja hän on tullut tutuksi alan moninaisten materiaalien ja toimittajien kanssa. Hänen vankka kokemuksensa ja osaamisensa tekevät hänestä luotettavan kumppanin niin pienissä kuin suurissakin projekteissa.

Myös vapaa-ajalla Erkillä on hyvin tärkeä rooli, sillä hän viettää paljon aikaa myös lastenlastensa kanssa.

Lauri Reinikainen

Lauri on kokenut metsätalousinsinööri ja myyntityön ammattilainen. Lauri on ollut alalla jo yli 45 vuoden ajan. Hänen työuransa Puukeskuksessa avasi oven monipuolisille mahdollisuuksille myyntityössä ja asiakassuhteiden rakentamisessa. Ennen myyntiuraa Lauri oli vuosia teollisuuden palveluksessa, toimien sahatyömiehenä ja kuivaamonhoitajana, mistä hän hankki vankan kokemuksen ja ymmärryksen siitä, miten asiat tehdään.

Lauri on osoittanut osaamistaan urallaan niin myynnin johtamisessa kuin kehitystyössäkin. Hän on ollut aktiivinen myös luottamustoimissaan Metsäteollisuus ry:ssä, mikä kertoo hänen sitoutumisestaan alan kehitykseen ja edistämiseen.

Lauri on tottunut palvelemaan isoja asiakkuuksia valtakunnallisesti, ja hän on luonut urallaan kestäviä suhteita erityisesti pääkaupunkiseudun rakentajiin. Pitkän työuran tehneenä Lauri osaa arvostaa myös vapaa-aikaa ja löytää tasapainoa elämäänsä tietovisailujen parissa. Hänen vahva kiinnostuksensa tiedonhankintaan ja haasteiden ratkaisemiseen näkyy niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Tomi Viitanen

Tomi on tuorein vahvistus Puun ja Levyn tiimissä. Hän on koulutukseltaan metsänhoitaja, ja hänen työuransa on kulunut tiiviisti puuteollisuuden parissa. Tomilla on vankka kokemus ja syvä osaaminen erityisesti levytuotteista. Lisäksi hänellä on myös merkittävää tietotaitoa ja kokemusta huonekaluteollisuuden parista.

Tomin laaja kokemus ja vahva asiantuntemus tekevät hänestä luotettavan kumppanin myyntitehtävissä. Hänen kykynsä ymmärtää sekä teknisiä että käytännön näkökohtia tekevät hänestä arvostetun neuvonantajan asiakkailleen. Lisäksi Tomin kielitaito ruotsissa ja englannissa ovat olleet arvokas lisä hänen työssään, mahdollistaen sujuvan kommunikoinnin eri markkina-alueilla.
Vastapainoa työnteolle Tomi saa kalastuksen parista, missä hän pääsee rentoutumaan luonnon rauhassa ja nauttimaan hiljaisuudesta.